Ez az oldal egy rövid összefoglalója az angol nyelvű oldalaknak

*

ÍRJ ÜZENETET NEKEM! klikk ide

*

AJÁNLÁSOK. kikk ide

*

FELNŐTTEK SZÁMÁRA

A tanulás lehet nagyon élvezetes is!

Amikor játszva örömködsz, tanulsz is közben!

 

A legtöbb felnőtt számára küszködés egy új nyelvet elsajátitani. Ez leginkább amiatt van, mert többségük nehezen éli meg azt, hogy nem tudják rendesen kifejezni magukat az új nyelven, valamint idétlenül érzik magukat, amint egy 5 éves gyerek szintjén kommunikálnak.

Hosszú ideje tanitok angolt (és más dolgokat is). Rengetek tanitási stilust próbáltam ki. Az egyetemen metodológiából irtam a szakdolgozatomat és hittem a ‘hogyan tanitsunk jól’ fontosságában.

Először azt gondoltam, hogy a módszertan lesz a kulcs, ahhoz, hogy jó tanár váljon belőlem. De nem ez lett. Bár kipóbáltam minden féle érdekes tanitási stilus és eszköztárat, a végén a kulcs a tanitás sikerességéhez, maga a tanitvány lett.

Rájöttem, hogy a tanitványaim igényei, személyiségük, céljaik, akadályaik kell, hogy legyenek a jelző fények számomra a tanitási folyamat során.

Rengeteg kérdésen és kutakodáson keresztül puhatolom ki, hogy mire van ténylegesen szüksége a tanitványaimnak, ahhoz hogy sikereket érjenek el tanulmányaik során úgy, hogy közben vidámak és önfeledtek maradjanak.

Minden velem tanuló diák egy személyre szabott tanulási tervet kap, témákkal és feladatokkal, amelyek a tanitvány szükségleteire épülnek.

Az árakról itt olvashatsz (CLICK) ( ez az oldal csak angol nyelven érhető el, ha további információra van szükséged, kérlek irj üzenetet ITT (CLICK) nekem. Köszönöm.)

 

 

SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEKNEK

KREATÍV KALANDOZÁSOK AZ ANGOL NYELVBEN

 

Gyerekeket tanitani élvezetes és muris!

A gyerekek természetüknél fogva játékosak. A szülök szerint rengeteg türelmem van.  Én észre sem veszem, mert nem találom a gyerekeket se idegesitőnek, se kihivásnak. Egyszerűen csak a saját maguk módján tanulnak, mert még kapcsolatban vannak önmagukkal.  A tanulási folyamat rajtuk áll, nem rajtam. Nekem az a dolgom, hogy figyeljek és belehelyezkedjek a ‘folyamba’, amiben tanulni tudnak.

A gyereket kreativ játszadozáson keresztül tanitom. Sok különféle játékos feladaton keresztül, a videojátéktól, farm készitésen át, bab ültetésig.

Négy éves kortól tanitok gyerekeket.

Kérem a kedves szülőket, hogy vegyék figyelembe, hogy a 4 és 8 év közötti gyerekeket CSAK szülői felügyelet mellett tanitom, párban.

Az órák általában 60 percesek.

 

Árak:

1*60 perc óra 30 EUR/hét (két gyereknek)

2*60 perc óra 50 EUR/hét (két gyereknek)

 

INFORMÁCIÓ

A gyerekeket MS TEAMSen keresztül tanitom és GOOGLE DRIVE vagy DROPBOXot használok a szülőkkel az anyagok átadására. Ezen ingyenes applikációk telepitésében és használatában is tudok segiteni.

 

 

PÁR SZÓ ERRŐL A HONLAPRÓL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ FACEBOOK CSOPORTRÓL

Ez a weboldal és a hozzá tartozó FB csoport egy kezdeményezés arra, hogy együtt tanuljunk!

Szeretnélek arra invitálni, hogy ird meg angol tanulásod (vagy bármely más nyelvtanulásod) kihivásait, sikereit.

Tegyél fel kérdéseket, vagy ha van válaszod mások kérdéseire, azokat is oszt meg a csoportban.

A csoportot úgy hoztam létre, hogy bármikor megoszthatod a történeteidet, csak ne felejtsd el a #sharemystory hashtag-et használni a végén!

Ahhoz, hogy támogatni tudjuk egymást fontos figyelnünk egymásra. Kérlek tisztelet teljes nyelvezetet használj, akár kérdezel, válaszolsz, vagy történetet mesélsz nekünk. Köszönöm!

Ha nem bánod szivesen megosztom történeteiteket a weboldalam blogjai közt is. Irj nekem, ha beleegyezel a történeted megosztásába!

TANULJUNK EGYMÁSTÓL!

 

Csatlakozz a Facebook Csoporthoz KLIKK A KÉPRE!

 

 

 

TÖRTÉNETEM

14 éves koromban kezdtem el angolt tanulni. Az ‘átkos’-ban örült, az ember, ha egyáltalán tanulhatott az oroszon kivül más nyelvet is. Úgy alakult, hogy a németes csoportba kerültem. Többszöri könyörgésemre tettek csak át az angol csoportba. Amit gyorsan meg is bántam.

De mit lehetett tenni. Imádtam zenét hallgatni. 1983-at irunk, jobbnál jobb zenéket hallgattam angolul és én egy kukkot se értettem belőlük. Abban reménykedtem, hogy majd az angol órákon fogunk dalokat forditani.

Nem igy lett. Az angol órák borzasztóan unalmasak voltak. Ady Endre verseket forditottunk angolra, amiket még magyarul sem igen értettem akkor.

Egy szadista angol tanár teszteket irattatott velünk az angol szavak magyar jelentéseiből naponta. És én egy kukkot sem értettem az egészből, mert a dalok olyan jól hangzottak, de az órán használt angol még csak nem is hasonlitott azokra.

Minden félévkor és év végén megbuktam angolból. Majd harmadik év vége előtt jött a csoda. A szüleim besokkoltak a bukásaimtól és mellém rendeltek egy angol tanárt.

Hédi maga volt az isten! Bár csak 8 évvel volt idősebb nálam, felnőttnek számitott, dohányzott, pénzt keresett, több nyelven beszélt és szuper jó fej volt. Minden féléről beszélgettünk, család, pasik, zene, suli és közben észrevétlen megtanultam angolul.

Leérettségiztem és annyira jól sikerült magamra szednem az éjszakákba nyúló angol órákon a nyelvet, hogy felvettek egy hotel manager képzőbe érettségi után.

Hogy hogyan lett belőlem aztán angol tanár az egy másik történet, amit szivesen elmesélek az egyik közös óránkon. 🙂

*

Lépj velem kapcsolatba, KLIKK A KÉPRE!

*

 

 

MIT GONDOLOK ERRŐL-ARRÓL

Gyakran dolgoztam a karrierem során olyanokkal, akik elveszitették az önbizlalmukat az angol tanulás terén.

Mivel magam is megjártam a poklot angol tanulásom elején, szivesen támogatok olyanokat, akik sikertelennek érzik magukat, vagy azt gondolják, hogy angolul megtanulni lehetetlen vállalkozás.

Ezért, leginkább arra törekszem a tanulási folyamat során, hogy a magabiztosságod erősitsük meg.

Kreativ és önkifejező módszereket használok az óráim során, hogy ezzel is támogassam egy könnyed és vidám légkör megteremtését.

Inkább érzem magam COACHnak, mint tanárnak a munkám során, mert a feladatom többsége abban rejlik, hogy támogassalak.

25 évig éltem Angliában, mostanság többségében Máltán élek.

Hiszem, hogy a tanulási folyamat lehet vidám, muris, és élvezetes minden tanuló és a tanár számára is.

TANULÓI VISSZAJELZÉSEK

Ezen az oldalon KLIKK IDE volt tanitványaim visszajelzéseit olvashatod, magyar és egyébb nyelveken.